2021'de Melo App'te neler oldu?


 Melo App ekibi olarak yeni yılınızı en içten dileklerimizle kutlarız! Bu yıl oluşturulan her randevuda, geri bildirimde ve paylaşımda biraz daha büyüdük ve geliştik. Biz ülkemizde güzellik ve bakım hizmetlerini evlere getiren ilk teknoloji girişimi olarak geçtiğimiz yıl birçok başarıya imza attık. 


  Sizin de bildiğiniz gibi, 2021’in ilk yarısı covid-19 nedeniyle kapanmaların ve kısıtlamaların devam ettiği bir dönemdi. Biz tüm zorluklara rağmen geçtiğimiz yıl randevu sayılarında %52, kayıtlı uzman sayısında %17, hizmet veren uzman sayısında %38 büyümeyi başardık.


 Geçtiğimiz yıl ulaştığımız şehirlerin ve verdiğimiz hizmetlerin yanında ikinci  yatırımımızı aldık ve Melo ekibi büyüdü. Uygulamamıza chat, takvim, yorumlara fotoğraf ekleme gibi birçok hayat kurtarıcı özellik eklendi. Vodafone ve Gulsha gibi 10 global firma ile iş birliği yaptık.


 Müşterilerimizin %92'sini, Melo Sanatçılarının %71'ini ve Melo çalışanlarının %70'ini kadınlar oluşturuyor. Biz 2021’de en çok ‘kadınları özgürleştiren' bir marka olmayı başardık. 2022'nin bu misyonumuz doğrultusunda yapacağımız çalışmaların en yüksek katma değeri yarattığı, başarılı, sağlıklı ve mutlu bir yıl olmasını diliyoruz. 

Sevgiyle kalın!

Melo Ekibi




meloapp2021meloappraporuevdebakımhizmetiathomebeautybeautytech