2022 Gelin Saçı Modellerini Keşfedin


2022 Gelin Saçı Modellerini Keşfedin!

            Yeni blog yazımızda en popüler 2022 gelin saçı modellerini sizin için derledik. 2022’de en trend olan gelin saçları arasından dilediğinizi seçin, gerisini en profesyonel Melo App sanatçılarına bırakın. Sanatçılarımız en özel gününüzde sizin doğal ışıltınızı ortaya çıkarsın. Hayallerinizi süsleyen, size en çok yakışacak gelin saçınızı uluslararası formatta ve en son trendler doğrultusunda tasarlasınlar.


Dilediğiniz konumda, siz nerede kendinizi rahat hissedecekseniz Melo sanatçıları tasarımlarını gerçekleştirirler. O muhteşem gün içinde koşuşturmadan, en konforlu ve en kusursuz şekilde hazırlanmanızı sağlarlar. Evinizde ya da düğün veya nikah organizasyonunuzun olduğu lokasyonda, nerede isterseniz orada olurlar. Bunun için profesyonellerimizle Melo App uygulaması üzerinden hemen iletişime geçebilirsiniz.

Tarzınıza ve zarif stilinize en uygun saç modeline ulaşmak telefonunuz kadar yakınınızda. Kendinizi 2022 gelin saçı modelleri içinde olan muhteşem orantılı kabarıklığa, prenses taçlarına veya doğal buklelere bırakabilirsiniz.

Siz, kahvenizi yudumlayın ve o anın tadını çıkarın. Bunun için sadece Melo App uygulamasına telefonunuzda yer açmanız yeterlidir.


2022 Gelin Saçı Modelleri Sizin İçin Hazırlandı

           Sizin veya kuzeninizin, kardeşinizin, en yakın kız arkadaşınızın belki de kızınızın evlilik töreni yaklaşıyor. Ve en önemlisi gelin saç modeli henüz belirlenemedi. Çok araştırdınız, dergiler karıştırdınız ama bir türlü karar veremediniz mi? Telaş yok. Çünkü Melo App yanınızda.

          Klasik, bohem, cesur veya romantik mi? Gelin olarak nasıl görünmek istersiniz? Melo profesyonellerinin araştırdığı ve derlediği 2022 gelin saçı modelleri yazımız hazır. Haydi, beraber inceleyelim.

Bu Sezonun Kısa Saç İçin Düğün Modelleri

Modern çizginizi giyim zevkiniz kadar saç modelinize de yansıtıyorsunuz. Kısa saç, günün her anında gayet rahat bir kullanıma sahiptir. Bunu sezonun en popüler kısa saç için düğün modelleri kategorilerini incelerken de göreceksiniz.

Size ilk olarak 2022’nin gözdeleri olan saç aksesuarları ile yapılan gelin başı seçeneklerini önerebiliriz. Mücevherler, inciler, taçlar, fiyonklar, saç bantları, ışıltılı olduğu kadar cesur parçalar seçenekler arasında olabilir. Saç modeliniz omuzlarda ve keskin çizgilere sahipse ışıltılı bir fiyonk harika duracaktır.


Saç kesiminiz eğer pixie ise kır çiçeklerinden hoş bir tacın size ne kadar çok yakışacağını bir düşünün. Ayrıca, kuş kafesi kep duvak da seçenekleriniz arasında mutlaka bulunmalı. Melo sanatçılarımız yüz şeklinize ve gelinliğinize göre iyi bir tasarım uygulayacaktır.



Duvaklı Gelin Saçı Modelleri Zarif ve Şık

Duvak takmak biz kadınların çocukluk döneminden gelen hayallerinden biridir. Bu yüzden sizin için de duvaklı gelin saçı modelleri hep ilk sıralarda yerini almıştır. Sıkı toplanmış bir topuz orta ve uzun duvaklar için tam bir klasiktir. Ayrıca inci veya pırlanta küpelerinizi göstermek için de iyi bir fırsat olabilir.


 Dağınık ve alçak yan örgülü topuzlarla uyum içinde olan zarif mini duvaklar da bu senenin trendleri içinde. Bu sezon rahatlığın ön planda olması duvaklara da yansıyor. Ayrıca, gevşek topuzun tabanına sabitlenen inci veya boncuklu saç bantlı duvaklar harika.


2022 yılının tercihleri arasında olan, yarı yukarı yarı aşağı gelin saçı modelin duvak alt kısmına takılırken, üst kısım için boncuklu saç tokaları hoş bir ayrıntıdır. Bu modele alternatif olarak yapay elmas taraktaki duvağınız yarım tutturulmuş deniz dalgası saça mükemmel ışıltı katacaktır. Melo tasarımcıları bu kadar seçenek arasından size en çok yakışan modeli bulacaktır.



En Şık Dağınık Gelin Topuzu Modelleri

Gelinlerin sıkça tercih ettiği dağınık gelin topuzu modelleri 2022 trendlerinde de öne çıkıyor. Daha salaş ve kendi halinde saç modelleri doğal stili de iyi yansıtıyor. Dantel duvak ve inci saç aksesuarları bu doğal tarzı tamamlar.

Ensenizde duran ve hiç çaba harcamadan yapılmış gibi görünen topuzunuz hoş bir zarafet yaratacaktır. Dağınık topuzunuzun arasına eklenecek minik imitasyon pırlanta tokalara ne dersiniz? Siz hareket ettikçe ışıldayan bu ayrıntılar gelinliğinizle de bütünleşecektir.


Dağınık topuz zahmetsizce şık bir tasarım için en uygun modeldir. Yüzünüzün biçimiyle uygun bir tutam saçın düşmesi hem hoş bir çerçeve oluşturur hem de dağınık olan topuz modelinizle uyum sağlar. Melo profesyonelleri bu modelde de muhteşem imzalarını sizin için atacaklardır.

Örgülü Düğün Saçı Modelleri

Rahatlığın ön plana çıktığı 2022 trendleri içinde örgülü düğün saçı modelleri hemen fark ediliyor. Boho örgülerde bunların başında. Yandan basit bir örgü veya sıkı olmayan balıksırtı örgüsü ilk dikkati çekenler arasında. Deniz dalgası modeli salık saçlarda yarım toplu sepet örgüsü, tam bir bahar esintisi oluşturacaktır.


Yine saç aksesuarları örgü saç gelin başı modellerinde de zarifçe kullanılmış. Gerçek veya yapay çiçekler örgü katmanlarının arasında kullanılabilecek seçeneklerden sadece birisi. Diğer birçok seçenek için Melo sanatçılarımız ile görüşebilir, onlardan alternatif fikirler alabilirsiniz.


2022 Tesettür Gelin Başı Modelleri

Yüz hatlarınızı ortaya çıkartacak ayrıca gelinliğinizle beraber ihtişamınızı arttıracak 2022 tesettür gelin başı modelleri seçeneklerine inci şıklığı ile başlamak istiyoruz. Her zaman zarafetin sembolü olan inciyi tesettürünüzün üstüne, yanına işlenmiş veya taç olarak takabilirsiniz. Bunun yanında zarif ve ince olan, krepeler ile de uyumlu hayal tül kullanabilirsiniz.


Bu sezon gelin başı modellerinin trendleri arasında taçlar, şapkalar, danteller de seçenekler arasında yerini almış bulunuyor. Bu seçenekler sizin gelin olarak modern, sade veya gösterişli görünmenizi sağlayacaktır. Sizin birini seçip, Melo sanatçılarına aktarmanız yeterlidir.



2022 Gelin Saçı Modelleri Zarafetinizi Vurgulayacak

2022 gelin saçı modelleri içinde hayallerinizin gelin saçını bulabildiniz mi? Öyle ise gelin randevunuzu oluşturalım. Sonrasında, çocukluk hayallerinizden gelen gelin görüntüsünü Melo sanatçılarımıza aktarmanız yeterli. Onlar, sizi düğün gününüzde o koşuşturmanın içinde stresten uzaklaştıracaklardır.



Daha fazla gelin saçı modelleri mi görmek istiyorsunuz? Bunun yanında, Melo sanatçılarımızın çalışmalarını da görmek ister misiniz? O halde sizi Melo App 'Keşfet' sayfasına bekliyoruz. Haydi, hiç durmayın ve buraya tıklayarak hayalinizdeki gelin saçı için randevunuzu oluşturun! Üstelik her türlü soru ve randevu talepleriniz için +90 546 106 00 46 Whatsapp destek hattından bize ulaşabilirsiniz.






2022 gelin saçı modelleritesettür gelin başı modelleri 2022kısa saç için düğün modelleriduvaklı gelin saçı modelleridağınık gelin topuzuörgülü düğün saç modelleri