4 Adımda Cildinizi Baştan Yaratın!


4 Adımda Cildinizi Baştan Yaratın!




Havaların soğuması ile birlikte cildimiz kurumaya başlıyor ve daha gergin hale giriyor. Her mevsim geçişinde yaşadığımız bu durum, özellikle yaz ayından kışa geçerken cilt lekeleri, çizgiler ve sivilceler gibi can sıkıcı sonuçlar doğurabiliyor. İşte cildinizi en iyi şekilde koruyup harekete geçirebilmeniz için uygulayabileceğiniz 4 harika öneri...

Adım 1: Yeme-içme alışkanlıklarınızı değiştirin.



Cilt güzelliği, sadece kullandığımız ürünlerden değil vücudumuza aldığımız besinlerden de etkileniyor. Bu nedenle cilt sağlığımızı korumak için bazı besinleri tüketirken dikkat etmemiz gerekiyor. Örneğin şekerli gıdalar, cildimizin içindeki kollajen ve elastin liflerinde hasar oluşmasına sebep oluyor. Aynı şekilde fazla tüketilen tuz da göz çevresi gibi hassas dokularımızda şişlik yaparak yorgun bir yüz ifadesine sahip olmamıza yol açabiliyor. 


Adım 2: Bunları diyetinizden çıkarmayın.




Bazı besinler var ki hem genel sağlığımız hem de cildimiz için çok yararlı. Bu besinlerin en başında yumurta geliyor. Yumurta, ciltteki hasarları gideren proteinler içeriyor. Ayrıca yumurtanın içerdiği biotin, cilt kuruluğu için de öneriliyor. Yumurtanın yanı sıra diğer bir mucizevi besin ise domates. Domates, içerdiği likopen sayesinde cildi zararlı ışınlardan koruyarak ciltte oluşan leke ve kuruluk gibi sorunlara engel oluyor. Kırmızı lahana, çörek otu, pancar ve kabak çekirdeği de cilt sağlığına katkıda bulunan diğer besinler arasında yer alıyor.


Adım 3: Her mevsim güneş koruyucu kullanın.




Zararlı ultraviyole ışınları sadece yazın değil, kışın da cildimize zarar veriyor. Işınların, özellikle cildin hızlı yaşlanmasına ve cilt kanserine yol açtığı biliniyor. Bu nedenle ultraviyole ışınlarının olumsuz etkilerinden korunmak için her mevsim güneş koruyucu kullanmak gerekiyor. 


Adım 4: Cilt bakım rutininize Hiyalüronik Asit ekleyin.



Cilt sağlığımızı korumak için doğru ürünleri seçmek ve kullanmak oldukça önemli. İşte tam da burada size hiyalüronik asitten ve Roox Beauty'den bahsetmek istiyoruz. Hiyalüronik Asit, cildinizin nem ihtiyacını gidermeye yardımcı oluyor ve yüzünüzde yapaylıktan uzak doğal bir ışıltı yaratıyor. Roox Beauty Yüz Serumları, içeriğindeki yoğun Hiyalüronik Asit ve Trehalose’nin sinerjik etkisiyle cildin elastikiyet kazanmasına ve çevresel faktörlere karşı direncin artmasına yardımcı olurken sağlıklı cilt yapısın görünümünün korunmasında etken rol oynuyor. 


Roox Beauty Yüz Serumları, içerisinde yer alan c vitamini, hiyalüronik asit ve kolajen sayesinde cildinizdeki yaşlanma belirtilerini ve istenmeyen izleri gidermede yardımcı oluyor. Daha fazla bilgi için tıklayın.

Siz de bu önerileri hayatınıza katın, 4 adımda cildinizi baştan yaratın!




roox beautyhiyalüronik asitcilt bakımcilt bakım önerileri,