Bakımevi Sosyal Sorumluluk Projemiz



Ankara Melo App sanatçılarıyla birlikte gittiğimiz Bakımevindeki 30'dan fazla yaşlımıza gün boyu 
gönüllü saç kesimi, yüz bakımı, sakal tıraşı hizmetlerimizi sunduk. Birbirinden güzel anılar yaratarak çok güzel hayatlara dokunduk!

Kişisel bakımın her yaşta, her zaman  önemli olduğunu biliyoruz. Ancak kişisel bakımın özellikle yaşlılık veya kişinin kişisel bakımını kendisi yapamadığı durumlarda dahi aksatılmamasının, hem kişinin ruh hali hem de hijyeni için çok önemli olduğunun da farkındayız.  

Bu nedenle yaşlılarımızın da ihtiyacı olan özellikle saç kesimi, saç boyama ve  saç-sakal tıraşı, ağda, manikür-pedikür gibi hizmetlerimizi yaşlıların bulunduğu konumda sunuyoruz.

Her ay farklı bir şehirde yapmayı planladığımız sosyal sorumluluk projemiz ile kişisel bakımı herkes için ulaşılabilir kılmayı hedefliyoruz.
Bunun yanı sıra Melo App uygulamamızdan kendiniz, yakınınız için eve güzellik uzmanı çağırarak manikür pedikür, kaş alımı veya ağda gibi kişisel bakım hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Saç sakal tıraşı veya saç boyama hizmetleri için de eve kuaför çağrıma fırsatıyla kendi hijyen ve bakım alanınızda saç bakımızı yaptırabilirsiniz.

Yaşlılarımızın diler yataklarının içinde diler bakım gördükleri konumda her türlü hijyen koşulu sağlanarak 30 farklı şehirde freelance kişisel bakım hizmetlerimizi sunmaktayız.



yaşlılar için evde bakım hizmetiyaşlı bakımıevde kuaför hizmetievde manikür pedikür hizmetiyaşlılıkta kişisel bakımyaşlılar için kişisel bakımyaşlı saç kesimihuzurevi kuaförbakımevi kuaför