BURÇLARIN VAZGEÇİLMEZ GÜZELLİK ZEVKLERİ


Hepimiz burcumuzun getirdiği karakteristik özellikleri günlük hayatımızda davranışlarımıza yansıtıyor isek aslında güzellik, bakım, görsellik, renkler, kokularımız ve stillerimiz de burçlarımıza göre şekilleniyor. Her burcun kendini ortaya koyma doğası aslında makyajı, saçı, kullandığı renkler hatta kullandığı kokulara kadar etki ediyor. Şimdi güzellik tercihlerimizi burçlara göre analiz edelim bakalım...


KOÇ & YÜKSELEN KOÇ: 21 Mart - 19 Nisan Lider ruhlu, girişken, cesur ve ateş elementi olan Koçlar hayatında kendini ortaya koyma tarafı güçlü olduğu kadar renklerde de kırmızı ve sıcak tonları tercih eder. Canlı renk tercihlerini sadece makyaj da değil giyim tercihlerinde de görebilirsiniz. Kırmızı ojeler ya da rujlar onların enerjisini yansıtmak için idealdir. Canlı, ferah ama dikkat çekici kokuları ile birlikte saç stili olarak kısa ya da cesur kesimlerden çekinmez. Koç burcu olan Ezgi Mola'nın bu görüntüsü de burcun stilini tam anlamıyla yansıtmaktadır.




BOĞA & YÜKSELEN BOĞA: 20 Nisan - 20 Mayıs Boğa, toprak elementinin getirdiği doğallıktan yanadır. Güzel, kaliteli, şık olmayı sever ama çok renkli değildir. Boğa burcunda sade ve doğal renkleri, toprak tonlarını hem makyajında hem giyim tarzında görebilirsiniz. Ama Boğanın güzelliği sade olsa da güzel yüz hatlarını ortaya çıkaran makyajı tercih eder. Doğal saçlar, bakımlı ve kalite ürünler her zaman tercihidir. Koku olarak çok keskin kokular değil doğal odunsu çiçeksi kokuları onlara göredir. Boğa burcu ünlülerinden Aslı Enver stili ile her zaman Boğa kadını olduğunu vurgulamaktadır.




İKİZLER & YÜKSELEN İKİZLER: 21 Mayıs - 20 Haziran Enerjik, değişken İkizler burçlarının değişkenliğini makyaj ve giyim tarzında da görebilirsiniz. Sarı tonları İkizler'in rengidir. Kıyafetlerinde, makyajında sarı tonları onların enerjilerinin dışa vurumudur. İletişim onların işi olduğu için ruj vazgeçilmezidir tabi ki . Renkli kıyafetler, rahat kombinler tam onlara göredir. Taze, fresh kokular, çiçek kokuları İkizler'in tercihidir. O değişime olan açıklıklarını saç stillerinde gösterirler. Her boy ve renkte saçlarında da değişime açıktırlar. İkizler burcu olan Fahriye Evcen de tercihleri ile burcun güzel örneklerindendir.




YENGEÇ & YÜKSELEN YENGEÇ: 21 Haziran - 22 Temmuz Duygusal Yengeçler her zaman genç ve duruluktan yanadır. Beyaz onların giyim tarzında vazgeçilmezi iken makyajda da aydınlatıcı parlatıcılar, genç ve parlak gösteren makyaj ürünleri onlar için idealdir. Tatlı, sıcak kokular ve vanilyalı kokuları tercih eden Yengeçler saç stillerin de klasik tarzı, temiz ve parlak görünümlü saçları tercih ederler. Serenay Sarıkaya da duru güzelliği, kendini parlatan tarzı ile Yengeç burcu güzellerindendir.




ASLAN & YÜKSELEN ASLAN: 23 Temmuz - 22 Ağustos Aslan sahne insanıdır, ön planda olmak, iyi görünmek ve lüks onun işidir. O yüzden giyiminden makyajına kadar onlar için her şey önemlidir. Güzel, gösterişli ve lüks tarzları ile şık olmayı severler aslında. Makyajlarında ve ojelerinde de o ışıltıyı görebilirsiniz. Parfüm seçimi de oldukça önemlidir, hoş ve etkileyici ama kaliteli kokmak isterler . En güzel, gür ve dalgalı saçlar da onlarındır tabi ki. Albenili, sahne ışıkları altındaki tavırları ve stili ile kendine has tarzı olan, görünümüne her daim dikkat eden Sibel Can, Aslan burcunu en iyi yansıtan kişilerdendir.




BAŞAK & YÜKSELEN BAŞAK: 23 Ağustos - 22 Eylül Sadelik, detay Başakların işidir. İnceliklerini ve sadeliklerini makyajında, giyim tarzlarında görebilirsiniz. Açık mavi ve gri tonlar onlar için idealdir. Ayrıca temiz ve bakımlı tırnaklar renkten ziyade parlatıcı ya da french ojeler tercihleridir. Makyajlarında abartı olmayan ama özenli göz makyajı parlatıcı ya da pastel tonlu sade rujlar ile kalıcı makyajlar onlara göredir. Saç stilleri dağınık değil kısa, toplu saçlar, topuz, atkuyruklarını onlarda görebilirsiniz. Koku olarak fresh kokular tercihidir. Başak burcu olan Bergüzar Korel de her zaman bakımlı ve sade tarzı ile burcunun stilini tam anlamıyla yansıtmaktadır.



TERAZİ & YÜKSELEN TERAZİ: 23 Eylül - 22 Ekim Uyumlu, kibar ve dengeli Terazi burçları için estetik ve güzellik önemlidir. Uyumu kıyafetlerinde de makyajlarında da görebilirsiniz. Ne olursa olsun giyip çıkmazlar çünkü giyim ve makyaj hatta aksesuar hepsi uyumlu olmalı ve estetik durmalıdır ki bunda da son derece başarılıdırlar. Pembe ve şeftali tonlarını makyajlarında kullandıkları gibi koku olarak da yine çiçeksi ve hafif kokular tercihidir. Saç stillerin de aşırılık olmaz daha bakımlı, uzun saçlar her modele göre uyumlanabilmesi onlar için idealdir. Terazi burcu olan Burcu Esmersoy da saç, makyaj, kıyafet ve aksesuar uyumu ile yakaladığı başarılı tarzı ile her zaman Terazi burcu olduğunu adeta ispatlar.


AKREP & YÜKSELEN AKREP: 23 Ekim - 21 Kasım Tutkulu, gizemli Akrep kişileri bu yapılarını hem makyaj hem giyim tarzına yansıtır. Siyah ve tonları onların idealidir. Makyajda özellikle göz makyajı, bakışları ortaya çıkarmak için eyeliner ve rimel önemlidir. Baharatlı mistik notalara sahip kokuları tercih eden Akrepler koyu renk saçları ve keskin saç stilleri tercih ederler. Kendine has tarzı ile gizemli bir havaya sahip olan Akrep burcu Berrak Tüzünataç da görünümü ve makyaj tercihleri ile burcunun enerjisini yansıtmaktadır.


YAY & YÜKSELEN YAY: 22 Kasım - 21 Aralık Özgür ruhlu Yaylar her şeyden önce rahat olmak isterler. O yüzden onlar için giyim tarzında şıklıktan ziyade rahatlık vardır, fresh kokular tercihleridir. Makyaj olarak çok parlak renkler, dikkat çekici tonları tercih etmezler. Bakımlı olmak denildiğinde makyajla sürekli uğraşmak istemedikleri için sade makyajdan yanadır. Rimel vazgeçilmezidir. Pastel tonlu makyaj, far ve ruj tercihleri arasındadır. Yay burcu olan Sertap Erener de rahat, sade ve bakımlı tarzı ile burcunun tercihlerini çok güzel temsil etmektedir.


OĞLAK & YÜKSELEN OĞLAK: 22 Aralık - 19 Ocak Sorumluluk insanı olarak ve kararlılıkları ile bilinen Oğlak burçları toprak tonlarını, kahve tonlarını hem makyaj hem giyim tarzında tercih ederler. Klasik tarz makyaj ve giyim stiline sahip Oğlaklar, kolay kolay tarzlarını ve makyaj stillerini değiştirmez. Koku olarak yine çok keskin olmayan kokular, toprak ve odunsu kokular tercihleridir. Saç stillerinde de düzen ve gelenekçi yapılarını görebilirsiniz. Saçların temiz ve bakımlı olması önemlidir


KOVA & YÜKSELEN KOVA: 22 Ocak - 18 Şubat Özgür ruhlu, sıra dışı Kova burçları giyim tarzıyla da farklı olduklarını her zaman belli ederler. Onlar için rahat ama özgün kıyafetler, renkli seçimler, özgün aksesuarlar ve doğal taşlar idealdir. Mavi ve mor tonları en çok tercihleri olabilir. Bu renkleri saç stilinde de oje tercihlerin de de görebilirisiniz. Koku olarak oryantal kokular ve aromatik kokuları tercih ederler. Stili ve güzelliği ile çok konuşulan Kova burcu Yasemin Özilhan da kendine özgü tarzıyla burcunun tercihlerini tam olarak ortaya koymaktadır.


BALIK & YÜKSELEN BALIK: 19 Şubat - 20 Mart Duygusal ve yaratıcı Balık burçları su elementinin hakkını verir. Deniz mavisi, turkuaz tonları onları yansıtır. Makyajlarında da sadelikten, rahatlıktan yana olur ve pastel tonlarını hem göz makyajı hem de kıyafet tercihine yansıtır. Allıklar, hafif ve doğal görünümlü göz makyajı idealdir. Okyanus, çiçek kokuları tercihleri olabilir ve saç stillerinde ise uzun saçlar, hafif bukleler doğal görünümlü modeller tercihleridir. Balık burcu olan Beren Saat de her zaman güzelliğini, doğal görünümü ile vurgulayarak yaptığı stil tercihleri ile başarılı yansıtmaktadır.


Yazan: Astrolog Mine Günlüler




burçlar astroloji güzellikzevkleri koç boğa ikizler yengeç aslan başak terazi akrep yay oğlak kova balık