Damatlar İçin 6 İpucu


Damat Adayları İçin 6 İpucu           

Damat adayları için 6 ipucu ile büyük gün boyunca keyfiniz yerinde olacak. Sayın damat adaylarının tabii ki gelinler gibi çok detaylı hazırlıkları olmuyor. Ama düğün gününüze de günlük tıraşınızla gelmezsiniz diye umut ediyoruz. Sonuçta damat tıraşı hayatınız boyunca bir kere yaptırılıyor, değil mi?

O zaman bizden size ilk tavsiye gelsin. Melo App’ten randevu alınız ve kendinizi profesyonel sanatçılarımızın ellerine bırakınız.


Tam da siz damat adaylarımızın istediği gibi detaydan uzak ve net ipuçlarına sahip yazımız hemen aşağıda. Üstelik bu tavsiyelerimiz gelin adayınızı da şaşırtacak ve mutlu edecektir. Haydi, şimdi yazımızı incelemeye başlayın.

 


Damat Adayları İçin 6 İpucu Sayesinde Kusursuz Bir Düğün Hazırlığı

 

Tabii ki de siz damat adayları da şımartılmak istiyorsunuz. Sadece saç ve sakal tıraşı deyip geçmemelisiniz. Özenle düğün töreninize hazırlanmalısınız. Ne kadar rahat görünseniz bile düğününüze birkaç gün kala durum öyle olmayabilir. Sonuçta gelininizin yüzünü gülümsetme gibi çok önemli bir göreviniz de var.

Bunun için Melo App’ın evde damat tıraşı yapabilecek freelance berber hizmeti bir telefon kadar yakınınızda. Sanatçılarımızın sertifikalı ve hijyen önlemleriyle çalıştıklarını özellikle belirtmek isteriz. Kendilerinin damat adaylarına düğün hazırlığı sırasında oldukça yardımcı olacaklarını düşünüyoruz. Üstelik hizmetlerimiz dilenen konumda alınabiliniyor.

Büyük güne hazırlık için bilinmesi gerekenler yazımız sizlere oldukça faydalı olacaktır. Damat adayları için 6 ipucu rehberimizi hemen okuyun.

 

1. Kendinize Yakışanı Seçmek Her Zaman En İyisidir

 Bir numaralı ipucumuz emin olun çok önemli. Size ebeveynlerinizin düğün fotoğraflarını hatırlatmak isteriz. Dönemlerinin trend saç modelleri ve düğün kıyafetleri ile farklı görünüyorlardı. Ama siz bu hataya düşmeyeceksiniz.

Popülerden uzak kendiniz olun yeter. Bu konuda Melo App’in freelance sanatçılarına güvenin. Tarzınızı koruyan dokunuşlar yapacaktır. Ve bu sayede o güne ait fotoğraflar yıllar sonra da sizi mutlu edecektir. 

 


2. Sakal Tıraşınız Bir Harika

 Töreninize bir hafta kala stilinize ve düğün törenize uygun sakal tıraşınızı belirlemelisiniz. Bunun için Melo App uygulamasında size uygun olan sanatçılarımızdan birini seçebilirsiniz. Böylece sakal tıraşında oldukça profesyonel bir deneyime kendinizi bırakabilirsiniz.

İyi bir tıraş sayesinde muhteşem tazelenmiş görüneceksiniz. O günün erken saatlerinde boyun tıraşını ve favorilerinizin bakımını da unutmayın. Bundan memnun kalacaksınız. 

Töreniniz otelde ise orada ya da düğününüzün yapılacağı konumda hizmet alabilirsiniz. Ayrıca, sağdıcınız için de randevu ayarlamanız ona iyi bir jest olacaktır.        

3. Saç Kesiminiz İçin Kesinlikle Profesyonelleri Tercih Ediniz

  Düğün saç kesimi önemlidir. Saç stilisti ve freelance kuaför hizmeti için mutlaka randevunuzu oluşturunuz. Saç ve sakallarınızın uzama hızını da göz önünde bulundurarak ya düğün gününüzden 3-4 gün önce veya 1 gün öncesi bu iş için iyi bir zamanlamadır. Günlük hayatınızda saç sakal kesiminizi veya manikür işlemlerinizi kendiniz yapıyor olsanız da, düğün gününüze kusursuzca hazırlanmak için bir profesyonele danışmak çok kurtarıcı olabilir.


Randevunuzu alırken damat tıraşı olduğunuzu belirtmeniz önemlidir. Böylelikle sanatçılarımız ayrıntılarda çok daha fazla dikkatli olacaklardır.

 

4. İlk Defa Yaptıracağınız İşlemler İçin İyi Bir Zaman

Ah aşk sen nelere kadirsin. Hayatınızda hiç yüz bakımı ve manikür yaptırmadınız. Bunun yanında gelininize ve misafirlerinize tören gününüze özenle hazırlandığınızı göstermek istiyorsunuz. Bu işlemler için bir hafta öncesi tam zamanı.


Melo App profesyonellerinin özenle uyguladığı yüz bakımının sonucuna siz bile inanamayacaksınız. Kendinize aynada bakmaya doyamayacaksınız.

Oldukça çekici görünen ellerinizin bakımlı ve temiz olması gelininizin hemen dikkatini çekecek. Unutmayın, tören anında nikah yüzüklerinin takılması dikkatleri ellerde toplayacaktır.  Melo sanatçılarımıza bu konuda da fazlasıyla güvenebilirsiniz.

5. Düğün Töreninize Bir Pürüz Bırakmamaya Dikkat Ediniz

  O güne özel almış olduğunuz veya almayı düşündüğünüz bakım ürünlerine dikkat ediniz. Ürünler hakkında bilgi sahibi olunuz. Ayrıca, öncesinden mutlaka deneyiniz. Yeni bir tıraş losyonu, cilt bakım kremi, parfüm gibi benzer ürünlerinizi öncesinde kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Hatta bu ürünleri kullandığınız zamanlarda gelininiz ile de vakit geçiriniz veya görüşlerini alınız. Böylece ona da tatsız sürprizler yaşatmamış olursunuz.

 

6. Eğlence Gecenizin Günü Önemli

  Arkadaşlarınızla bekarlığa veda gecesi sizi bekliyor. Bizim tavsiyemiz, partinizi düğün töreninizden en az beş gün önce planlamanız. En önemli gününüzün öncesi geceden kalma olmayı veya hasta hissetmeyi eminiz ki istemezsiniz.


Düğün arifesi gecesi mutlaka erken yatmalısınız. Çünkü bu ertesi gün dinlenmiş ve zinde olmanız için önemli. Bir de düğüne yakın günlerde bol bol su içmeye başlayınız. Cildiniz daha canlı görünecektir.

 

Damat Adayları İçin 6 İpucu Sayesinde Hazırsınız

 

Damat adayları için 6 ipucu ile büyük günde yüzler gülecek. Çünkü Melo profesyonelleri beklentinizin çok daha üstünde iyi işler çıkardılar. Üstelik sizin istediğiniz konumda. Yoğun düğün programınız içinde sizi yormadan. Bu sayede gelininiz mutlu, siz mutlu.

Hemen, destek almak için WhatsApp hattımızdan bizimle iletişime geçin. Sonrasında Melo App uygulaması http://www.meloknows.com/indir linki ile telefonunuza indirin. En son olarak da düğün töreninize hazırlık için randevunuzu oluşturun.

 

Bizimle Çalışmak İster Misiniz?

 

Melo App uygulamamızda berber ve erkek saç stilisti sanatçılarımız işlerinde harikalar yaratıyorlar. Siz de Melo App bünyesinde freelance çalışmak ister misiniz? Uygulama üzerinden müşterileriniz ile rahatça randevunuz oluşturabilirsiniz. Sizi ve profilinizi gören müşterilerimizin konumlarında hizmetlerinizi verebilirsiniz.

Artık her şey dijital dünyada ilerliyor. Siz de çağın gerisinde kalmayın ve sadece mekanınızda müşteri beklemeyin, yeni müşterilerle tanışın. Kendinize yeni kaynaklar yaratın.  İşinizi dijitale taşıyıp, ek gelir kazanın. Haydi, Melo App’i indirip ücretsiz başvurunuzu oluşturun!



damatdamat tıraşıfreelance berberfreelance kuafördamatlar içindamat hazırlığı