Evde Kuaför Rehberliğinde Saç Boyama



Peki ya kuaförünüzle görüntülü konuşma yapabilseydiniz nasıl olurdu? Melo ile artık kötü sürprizlere yer yok. Melo, seni sistemimize kayıtlı profesyonel saç sanatçıları ile görüntülü konuşmada bir araya getiriyor! Profesyonel saç sanatçımız tarafından ücretsiz saç rengi analizin yapılıyor, ihtiyaçların ve boya rengini belirleniyor ve dilersen Vassago tarafından sana özel boya kiti kapına kadar geliyor! Böylece bir profesyonel rehberliğinde saçlarınızı rahatlıkla, doğru tekniklerle ve kaliteli boyalarla boyayabilir ve saçlarınızı istediğiniz görünüme ulaştırabilirsiniz. 

Melo App uygulamasını cep telefonunuza indirip kayıt oluşturduktan sonra dilediğiniz görüntülü konuşma hizmeti veren uzmanımızla Zoom üzerinden canlı bağlantı eşliğinde ihtiyaçlarınızı konuşabilir ve hatta dilerseniz kullanacağınız boya kitini evinize sipariş edebilirsiniz.



youtubemeloknowsmelokuaförhizmetigörüntülükonuşmakuaförrehberliğindesaçboyamasaçboyamaevdesaçboyamaevesaçboyasıgöndermeonlinesaçboyasısaçrengianalizikuaför dijitalgüzellikasistanıbeautytechathomebeautyevdegüzellikhizmetlerievdebakımevekuaförhowtokuaföresorrenkanalizidipboyasınasıluygulanırdipboyasısaç boyama