Eve Kuaför, Berber, Makyaj, Ağda ve Manikür Servisi


Koronavirus tedbirleri nedeniyle çalışmalarını durduran kuaförler ve güzellik salonları 11 Mayıs’ta gerekli kısıtlamalarla iş yerlerini yeniden servise açacaklar. Ancak tahmin edilen o ki yoğun randevu sıraları bizleri bekliyor olacak. Ayrıca risk grubunda olan veya evlerinde karantina sürecine uymaya devam edecek olanların ise tercihleri bu hizmetleri evlerinde almaktan yana olacak. Peki neden evde hizmet? Evde manikür, saç, makyaj gibi hizmetler sunan ve bu hizmetleri evinize getiren güzellik uzmanları ve kuaförler güven, kalite ve hijyen standartlarını karşılamayı hedefliyorlar. Bu noktada istediğiniz güzellik hizmetini kendi tercih ettiğiniz zamanda ve yerde alabiliyor olmak kulağa çok hoş geliyor.

Melo App hem bu zorlu süreçte hem de günlük yaşantısında vakit sıkıntısı yaşayanlar, güzellik salonuna gitmekten çekinenler, kişisel bakım hizmetlerini ve ihtiyaçlarını kendi konumunda almayı tercih eden gruplar, engelliler, yaşlılar vb. için çok ideal bir platform sunuyor ve alanında isim yapmış, deneyimli serbest çalışan ya da işyeri sahibi kuaför ve kişisel bakım hizmeti veren uzmanları, müşterileri ile evlerinde veya müşterinin dilediği konumda buluşturarak kaliteli bir hizmet almalarını sağlıyor. Eğer siz de evinizde saç boyama , manikür-pedikür, ağda ve bunun gibi birçok hizmetten yararlanmak istiyorsanız Melo App'de size uygun güzellik uzmanını ve zamanı belirleyip randevu almanız yeterli.

Melo App hem bu zorlu süreçte hem de günlük yaşantısında vakit sıkıntısı yaşayanlar, güzellik salonuna gitmekten çekinenler, kişisel bakım hizmetlerini ve ihtiyaçlarını kendi konumunda almayı tercih eden gruplar, engelliler, yaşlılar vb. için çok ideal bir platform sunuyor ve alanında isim yapmış, deneyimli serbest çalışan ya da işyeri sahibi kuaför ve kişisel bakım hizmeti veren uzmanları, müşterileri ile evlerinde veya müşterinin dilediği konumda buluşturarak kaliteli bir hizmet almalarını sağlıyor. Eğer siz de evinizde saç boyama, manikür-pedikür, ağda ve bunun gibi birçok hizmetten yararlanmak istiyorsanız Melo App'de size uygun güzellik uzmanını ve zamanı belirleyip randevu almanız yeterli.



Pandemi süreciyle birlikte, hepimiz evimizde daha çok vakit geçirmeye başladık. Dışarıya daha az çıktığımız için pek çok işimizi evimizden halletmeye çalıştık. Bu doğrultuda, kişisel bakım konusunda da, kimi zaman kuaföre gitmekten çekinmemiz son derece normal. Fakat siz de Melo App sayesinde, dilediğiniz uzmanı ve bakım hizmetini seçerek, kişisel bakım ihtiyaçlarınızı bulunduğunuz konumda karşılamanın keyfini sürebilirsiniz. Saç kesimi, saç boyama, saç düzleştirme, saç maşası vb. hizmetleri evinizde, kendi belirlediğiniz hijyen koşullarında almanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. 


Eve Kuaför Çağırmanın Avantajları Nelerdir?


Kişisel bakım ihtiyaçlarınızı evinizde karşılamanın faydaları saymakla bitmez. Melo App ile evinize kuaför çağırmak, hem güvenli hem de tasarruflu bir seçimdir. Siz de Melo’nun, alanında en az 3 yıl deneyimli ve sertifikalı güzellik uzmanlarından cilt bakımı hizmetini evinizde alarak zamandan tasarruf edebilirsiniz. 

Zaman hepimiz için en önemli kavramlardan biri. Günlük hayatta ya da çalışma hayatında kimi zaman yoğun bir tempoyla çalışıp kişisel bakım ihtiyaçlarımızı nasıl karşılayacağımız konusunda endişelenebiliyoruz. Siz de vaktinizi daha çok kendinize, sevdiklerinize ve işinize ayırmak istiyorsanız, Melo App’i indirerek ihtiyacınız olan kişisel bakım hizmetini, evinizde güvenli ve konforlu bir şekilde alabilirsiniz. 

Saç kesimi, saç boyama, saç düzleştirme ya da saç maşasının yanı sıra manikür-pedikür, ağda ve makyaj, en sık ihtiyacımız olan kişisel bakım hizmetlerindendir. Bu kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılamak için hemen Melo App’i indirerek, dilediğiniz uzmandan randevu oluşturarak, kişisel bakım hizmetini evinizde alabilirsiniz.  Böylelikle dışarıya çıkmak için hazırlandığınız süre size kalmış olur. Evinizde konforlu bir şekilde randevunuzu beklerken, keyifle arkanıza yaslanıp kitabınızı okuyabilir, sıcacık çayınızı yudumlayabilirsiniz. Bununla birlikte, Melo App’den evde kişisel bakım hizmeti alarak; teması azaltmış, virüs riskini de ortadan kaldırmış olursunuz. 

Kişisel Bakım Hizmetini Evde Almak Güvenli Mi?


Melo App sayesinde, evde kişisel bakım ihtiyaçlarınızı karşılamak güvenilir bir seçimdir. Çünkü saç, makyaj, ağda ve el & ayak bakım hizmetini, Melo’nun sertifikalı profesyonellerinden, kendi evinizde, kendi hijyen kurallarınızı belirleyerek almış olursunuz. Saç, makyaj, ağda ya da manikür-pedikür işlemlerinde dilerseniz kendi eşyalarınızın kullanılmasını istediğinizi Melo uzmanlarına belirtebilirsiniz. Melo App ile aklınızda hiçbir soru işareti kalmadan, evinizde gönül rahatlığıyla kişisel bakım ihtiyaçlarınızı karşılamanın tadını çıkarın. 

Melo App ile Evde Manikür-Pedikür Hizmeti


Günlük koşuşturmamızda, el ve ayaklarımız yorgun düşüyor. Özellikle pandemi sürecinde, kolonya ve dezenfektan kullanımının artmasıyla, ellerimiz ve tırnaklarımız daha çok yıpranmaya ve kırılmaya başladı. Dolayısıyla evinizde, düzenli manikür-pedikür yaptırarak siz de el ve ayak bakımınız için tırnaklarınızdaki ölü derilerden kurtulabilir, daha sağlıklı bir tırnak görünümüne sahip olabilirsiniz. 

Manikür; titizlik isteyen, hijyen kurallarına dikkat edilmesi gereken ve profesyonelliğin önem taşıdığı bir tırnak bakım işlemidir. Sağlıklı ve profesyonel bir manikür-pedikür işlemi için Melo App ile evinize ya da bulunduğunuz konuma, manikürcü çağırabilirsiniz. 

Saç ve cilt bakımı işlemlerinin yanı sıra el & ayak bakımı için Melo App uygulamasından dilediğiniz maniküristi seçebilir, güvenle evinize manikürist çağırabilirsiniz. 

Melo App ile Evde Ağda Hizmeti


Melo App profesyonelleri sayesinde, evde ağda servisi çok pratik ve güvenilir.

Melo App ile ağda hizmetini, evinizde kendi belirlediğiniz hijyen koşullarında, ev konforundan ödün vermeden alabilirsiniz. Melo App’de dilediğiniz uzmanı seçerek, randevunuzu oluşturarak istemediğiniz tüylerinize, evde sir ağda ya da el ağdası ile ağrısız ve acısız bir şekilde veda edebilirsiniz.  Ağda işleminden sonra, vücudunuzdaki ağda kalıntılarından kurtulmak için evinizde duş almak da sizin için büyük kolaylık sağlayacak.  İstemediğiniz tüylerinizden, acısız ve kalıcı olarak kurtulmak isterseniz, Melo uzmanlarımızın kendi çalıştıkları salonda, lazer epilasyon ya da buz lazer hizmeti alabilirsiniz. 

Melo App ile Eve Makyaj Sanatçısı Çağırmak


Doğum günü, yılbaşı, nişan, düğün ya da sizin için özel bir anlam taşıyan günlerde, Melo App ile evinize makyaj sanatçısı çağırabilir, özel gün makyajınızı evinizde yaptırabilirsiniz.  Düğün ya da nişan gibi organizasyonlarda, zamanı iyi yönetmenin ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Melo’nun alanında deneyimli makyaj sanatçılarından, evinizde daha konforlu bir makyaj hizmeti alabilirsiniz. 

Melo makyaj sanatçıları; teninize ve yüz şeklinize en uygun makyajı sizin için tasarlarken, özel günlerinizde hayalinizdeki makyaja kavuşmanızı sağlayacaklar.   Kuaförde sıra beklemeden, yetişme telaşı olmadan, evinizde kendi belirlediğiniz hijyen koşullarında, dilerseniz kendi makyaj malzemelerinizin kullanılmasını Melo makyözlerine belirterek özel gün makyajınızı yaptırmak, size kendinizi çok iyi hissettirecek. 

Melo App ile Eve Berber Hizmeti


Berbere gitmeye vakti olmayan ya da virüs nedeniyle endişelenen erkek müşterilerimiz Melo App sayesinde, uygulamamız üzerinden eve berber çağırarak, kendi belirledikleri hijyen koşullarında, evde saç ve sakal tıraşı hizmeti alabilirler. Dilerseniz kendi malzemelerinizin kullanılmasını talep edebilirsiniz. 

Güzellik ve kişisel bakım hizmetlerini bir tık ile kapınıza getiren Melo App’i siz de telefonunuza indirebilir, size en uygun bakım hizmetini alarak randevu oluşturabilirsiniz. 

Melo App üzerinden oluşturulan randevuların öncesinde, ekibimiz tarafından hem Melo uzmanlarımıza hem de müşterilerimize, maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri için bilgilendirici mesaj göndermekteyiz. Özenle, özveriyle ve titizlikle çalıştığımız bu yolda, siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. 

Bizi sosyal medya sayfalarımızdan takip edebilir, gelişmelerden ve avantajlı kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Kendinize çok iyi bakın!

Melo



evekuaförevemanikürkişiselbakımkişiselbakımhizmetikişiselbakımhizmetiverenuzmankuaförkuaförhizmetievinizegeliyorkuaförlükhizmetlerionlinekişiselbakımonlinekişiselbakımhizmetlerionlinekuaföronlinekuaförhizmetlerionlineplatformmanikürhizmetievinizegeliyorevehizmetverenkuaförfreelancemaniküristfreelancekuaförevdemakyajhizmetimanikürfiyatları