G5 Masajı ile Selülit ve Bölgesel Yağlanmalara Elveda Diyoruz!


G5 Masajı ile Selülit ve Bölgesel Yağlanmalara Elveda Diyoruz!


Selülit ve bölgesel zayıflama uzun yıllardır hem kadınların hem de erkeklerin en çok uğraştıkları problemlerden biri. Üstelik bu alanda çok talep artması, piyasaya sürülen ve sonuç vermeyen birçok cihazın da türemesine yol açmıştır. G5 cihazı ise bu alanda öne çıkarak, bu konuda hem kanıta dayalı bilimsel temelli hem de başarılı sonuçlar vermesi açısından en efektif uygulamalardan birisi olmuştur. 

 G5 cihazıyla yapılan masaj sonucunda kan dolaşımında artış, metabolizmada hızlanma, yağ yakım mekanizmasının daha verimli çalışması gibi fizyolojik etkiler ile vücutta selülit giderimi ve bölgesel zayıflama gibi birçok olumlu sonuç sağlanır. Bu süreci daha sade bir şekilde yağların parçalanması ve parçalanan yağların idrar yoluyla dışarı atılması olarak da anlatabiliriz. 


G5 Cihazı Ne İşe Yarar? 



G5 masaj cihazı her cilt tipine uygun çeşitli başlıklardan oluşan, ritmik hareketler yapan ve aynı zamanda itme - titreşim uygulayan bir masaj cihazıdır. G5 cihazının uygulandığı bölgeye gönderdiği titreşimler ve uyguladığı itme kuvveti ile vücutta sıkılaşmayı sağlamaktadır.

Bu nedenle G5 masajı hem selülit tedavisinde hem de bölgesel zayıflamada sıkça tercih edilen etkili bir yöntemdir. Kişinin dayanıklılığına ve dokunun ihtiyacına göre vibrasyon şiddeti ayarlanabilmektedir ve uygulama yapılacak dokuya göre farklı başlıkları mevcuttur. G5 masajına başlamadan önce uygulama yapılacak bölge ozon yağı sürülmektedir. Ozon, selülit oluşumunu engellemeye yardımcı olmakta ve aynı zamanda uygulanan bölgenin elastikiyetine arttırmaktadır.

G5 masaj cihazı uyguladığı hızlı ve ritmik titreşimlerle bölgesel bağ dokusunu açarak fazla yağların yakılmasını sağlar.

Ayrıca lenf noktalarını harekete geçirerek bölgesel kan dolaşımının düzenlenmesine ve metabolizma hızlandırılmasını da oldukça etkilidir. 


G5 Masajının Yararları Nelerdir?


  • Mevcut selülit sorununu giderirken sonra oluşabilecek selülit oluşumunu engeller. 

  • Kan dolaşımının hızlanmasını sağlar, kasları güçlendirir.

  • Kronik kas ağrıları ve spazmları giderir.

  • Cildin sıkılaşmasını sağlayarak elastikiyet kazandırır.

  • Vücudu sıkılaştırır.

  • Metabolizmayı ve yağ yakımını hızlandırır.

  • Toksin ve ödem atımını sağlar.

  • Bölgesel zayıflama sağlar.

G5 Masajı Kimler İçin Tavsiye Edilir?



 

Estetik görüntüsünde değişiklik yapmak isteyenler veya kilo/yağlanma problemi yaşayanlar için popüler bir uygulama olan G5 masajını aynı zamanda   uyguladıkları diyet programları ve yaptıkları spor faaliyetlerine rağmen bölgesel yağlanma konusunda olumlu sonuç alamayıp ek yöntem olarak tercih edenlerin sayısı da oldukça fazladır. Düzenli spor yapan ve sağlıklı beslenen bireylerde bile zaman zaman bölgesel yağlanmalar ve sarkmalar olmaktadır. Kişiler dışarıdan destek uygulamalarla bu sürecin üstesinden gelebilmektedirler. 

 

G5 Masajı Hangi Bölgelere Ne Süre Uygulanır?




G5 selülit giderme masajı neredeyse tüm vücuda uygulanabilir özellikle kalın yağ tabakası bulunan bölgelerde daha çok tercih edilir. Karın bölgesi, göbek bölgesi, basen bölgesi, kol arkaları, bacak içleri gibi yağ dokusu birikiminin yoğun olduğu bölgelerde ve özellikle bayanlarda sıklıkla görülen selülit problemimin giderilmesine yardımcı olur.

G5 uygulaması, seans başı ortalama 25 – 30 dakika sürerken haftada 2 seans yapılması ve toplam ortalama 8 – 10 seans uygulanması tavsiye edilir. Kişinin ihtiyacına göre toplam seans sayısı artırılabilir. 


Püf Nokta: G5 masajı yaptırdıktan sonra masajın etkilerini daha kısa sürede görebilmek için dengeli beslenmeye de dikkat edilmelidir. Ayrıca spor yapan kişilerde G5 masajının daha hızlı etki gösterdiği görülmüştür. G5 masajı yaptıran kişilerin özellikle asitli ve kafein içerikli gıdalardan ya da içeceklerden uzak durulması gerekmektedir.


G5 masajı kimlere tavsiye edilmez?


G5 uygulaması;


Kılcal damar problemleri, varis problemi olanlarda


Emboli geçmişi olanlarda, 


Hamilelerde ve  emzirmenin ilk 6 ayında olan annelere,

Geçmişinde kanser öyküsü olanlarda ve

Aktif kanser hastalarına uygulanmamalıdır.

G5 Uygulamasında Dikkat Edilmesi Gerekenler


Vibrasyon şiddeti ve başlık seçimi G5 uygulaması için belki de dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan birisidir. Yanlış bir seçim sonrasında deri altı dokusunda morarmalar ve ödem oluşabilir. Bundan kaynaklı uygulayacak kişinin uzmanlığı ve deneyimi ciddi önem taşımaktadır.


G5 Masajı Randevusu Nasıl Alınır?


G5 masajı ile selülitlerinden kurtulmak isteyen veya bölgesel zayıflama ihtiyacı olan danışanlarımız Melo App uygulamasından bulundukları bölgede G5 masajı hizmeti veren deneyimli uzmanlarımızı bulabilir ve kolayca randevularını oluşturabilirler. 


G5 Masajı Evde Yaptırılabilir mi?


Melo App bünyesindeki profesyonellerimizin çoğu verdikleri hizmetleri freelance olarak ev/otelde de vermektedir. G5 masajını evinizde almak istiyorsanız Melo App’i indirmeniz ve bu hizmeti evde veren uzmandan randevu oluşturmanız yeterli. 



Bize sorularınız için Whatsapp destek hattımızdan her zaman ulaşabilirsiniz. Melo App keyifli haftalar diler :)




G5masajıG5uygulamasıselülitgidermeselülitmasajıbölgeselzayıflamabölgeselincelmeG5masajcihazıevdemasajzayıflamamasajımasajcihazı