Kahve Peelingi ile Kolay Cilt Bakımı



Cildimizi ölü derilerden arındırmak , parlaklık ve yumuşaklık kazandırmak için sizlere bu yazımızda evdeki malzemelerle yapabileceğiniz bir peeling tarifi verdik İhtiyacınız olan malzemeler;

Maske öncesi cildi hazırlama ve rahatlatma için;

Kekik, ılık su ve havlu.

Ilık suya bir tutam kekik atın ve yüz havlunuzu suyun içine batırın. Ardından havluyu hafifçe sıktıktan sonra yüzünüze sererek 5 dk bekleyin. Böylece cildiniz rahatlayacak nemlenecek ve gözenekleriniz açılacaktır.

Maskeyi hazırlamak için 1 tk Türk kahvesi, 1 tk esmer şeker, 1 tk bal ve 2 tk zeytinyağını bir kapta karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı yüzünüze uygulayın ve 15 dakika bekleyin. Ardından ılık su ile yüzünüzü durulayın.

(ENG) Preparation and relaxation before the peeling: Thyme(antioxidant), hot water, a towel. Leave the towel on your face for 5 min. Peeling to purify the skin from dead skin : *Scrub peeling is not recommended for skins with acne problems.* 1 tsp coffee grounds (purifying and firming the skin), 1 tsp of brown sugar (removes dead skin), 1 tsp of honey (cell renewal), 2 tsp olive oil (smoothness, cell renewal) Apply it by gently massaging your skin then dry with warm water.



youtubemeloknowsmeloappdijitalgüzellikasistanıbeautytechciltbakımıyüzmaskesifacemasktürkkahvesiylemasketürkkahvesikahvepeelingisiyahnoktasiyahnoktaproblemisiyahnoktatedavisisiyahnoktaiçinmaskeathomebeautyevdegüzellikhizmetlerievdebakımevekuaförhowtociltbakımıgüzelliksırları