MELO APP BİR YAŞINDA


MELO APP BİR YAŞINDA


🎉Melo ile dolu dolu bir yılı geride bıraktık!  Türkiye'de, kişisel bakım ve güzellik hizmetlerini, müşterilerin bulunduğu konuma götürme amacıyla kurulan ilk teknoloji girişimi olarak, bu zorlu süreçte yepyeni yeteneklerle, güler yüzlü müşterilerle ve seçkin kozmetik markalarıyla tanışma ve çalışma fırsatı yakaladık. Mart 2019'da hayal etmeye başladık, Temmuz 2019'da Meloknows.com hayata geçti, Kasım 2019'da Melo App doğdu!

Peki, Bu 1 Yılda Neler Oldu?


💇 Geçen sene bu zamanlar ilk randevusunu gerçekleştiren MeloKnows.com, artık “Melo” mobil uygulaması haline gelip cep telefonlarındaki yerini aldı.


💇‍♂️ Mart 2019'da 1 kişi ile kurulan Melo ekibi, şu anda yepyeni fikirler üreten, azimli 10 kişilik genç bir ekipten oluşan harika bir aile oldu.


💅 Ardından alanının en iyisi olan birbirinden yetenekli uzmanlarımızın oluşturduğu diğer ailemiz büyüdü hem de çok büyüdü! Geçen sene bu zamanlar, İstanbul ve Ankara'da 90 kişisel bakım & güzellik uzmanı ile hizmet verirken, şimdi Türkiye'de 13 şehirde ve İran Tahran'da toplam 415 kişilik uzman kadromuz ile hizmet veriyoruz.


🙏Bu bir yılda yanımızda olan, bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca ailemizi büyütecek ve ileriye taşıyacak yeni kişilerle tanışmak için çok heyecanlıyız!



Meloappmeloappbiryaşındabeautytechgüzellikuygulamasıkuaförberberuygulaması