Melo App ile Evde/Otelde Gelin Makyajı


Evde-Otelde Kendi Konumumuzda Gelin Makyajı Hizmeti Almanın Avantajları Nelerdir?

Düğün günü başlı başına heyecanlı ve bir o kadar da telaşlı bir gündür. Bu heyecan verici günde kendi hijyen alanınız içerisinde, evinizin ya da otel odanızın konforundan ayrılmadan gelin makyajı hizmeti almak emin olun heyecanınızı ve omuzlarınızdaki yükü büyük bir ölçüde alıp götürecektir. Ayrıca MeloApp ile en özel gününüze 15 şehirde bulunan 150’den fazla, birbirinden yetenekli makyaj artisti ile hazırlanırken zamandan da tasarruf etmiş olursunuz. Kuaförlerde sıra bekleme derdi olmadan aynı anda hem saçınız hem makyajınız hatta manikürünüz bile yapılabilir. Böylece büyük bir zaman tasarrufu yaparak, MeloApp düğün gününüzde en çok ihtiyacınız olan şeyi yani zamanı size hediye etmiş olur!

Gelin Makyajı Öncesinde İpek Kirpik Yaptırmak Uygun Olur mu?


Gelin makyajı öncesi birçok gelinimiz ipek kirpik yaptırma düşüncesine giriyor; ancak biz bunu önermiyoruz. Sebebine gelecek olursak, ipek kirpik yapısı gereği tozları üstünde barındırmaktadır. Göz makyajı sırasında ipek kirpiğin üzerine dökülen far kalıntıları da her ne kadar temizlenmeye çalışılsa da yine de makyaj bitiminde hoş olmayan bir görüntüye sebebiyet verir. Bu nedenle tavsiye etmiyoruz.

Badem Göz İçin Kullanılan Aparatlar Gelin Makyajında Kullanılabilir mi?



Badem göz için kullanılan bantlar günlük kullanımdan ziyade fotoğraf için kullanılmaktadır. Sizler düğün günü zaten hareketli olacağınız için en ufak terlemede bu aparatların bantları atacaktır. Bu nedenle düğün gününüzde olumsuzluklarla karşılaşmamanız adına gelinlerimize önermiyoruz.

Düğün Makyajının Maske Kullanımı ile Bozulmaması İçin Neler Yapılıyor?



Makyajlarımızda özellikle suya dayanıklı ürünler tercih ediyoruz. Yemek yiyip içseniz dahi bozulmayacak, silinmeyecek rujlarla da makyajımızı tamamlıyoruz. Böylece maske taksanız dahi makyajınızda herhangi bir bozulma söz konusu olmuyor.

Gelin makyajı ile ilgili sorularının cevaplarını bir de uzmanından dinlemek istersen Youtube kanalımızı ziyaret et :)

 


Hadi, sen de düğün günün için kendini belirlediğin konumda emin ellere teslim etmek istiyorsan vakit kaybetmeden sana en uygun olan profesyonelden randevunu oluştur, en özel gününde kusursuz ol!



gelinmakyajıevdegelinmakyajıoteldemakyajfreelancemakeupmakyözfreelancemakyaj,