MELO HEDİYE ÇEKİ


Melo Hediye Çeki ile sevdikleriniz neredeyse güzellik orada!


 Sevdiklerinize Melo Hediye Çeki göndererek, onların ihtiyacı olan kişisel bakım hizmetlerine ister evlerinin konforunda ister güzellik salonunda, sertifikalı ve alanında uzman Melo Sanatçıları ve yüksek hijyen önlemleri ile diledikleri zaman ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Melo Hediye Çeki, Melo App mobil uygulamasında yer alan tüm hizmetlerde geçerli bir yıl boyunca kullanılabilen dijital bir hediye çeki kodudur. Melo Hediye çeklerinin kullanım alanları, avantajları, hüküm ve koşulları, alıcıya iletilmesi ve kullanımı hakkındaki açıklamalara hediye çeklerin altında yer alan bölümden ulaşabilirsiniz.

Melo hediye çeklerinin üzerine tıklayarak kendiniz ya da sevdikleriniz için hemen şimdi satın alabilirsiniz!







Melo Hediye Çeklerinin Favori Kullanım Alanları Nelerdir?

Doğum günleri, anneler günü, mezuniyet hediyesi (özellikle mezuniyet saç ve makyajı için), sevgililer günü, babalar günü, yıl dönümü, yılbaşı, terfi, doğum, geçmiş olsun hediyesi gibi birçok günde kullanılabilir.

Bizce sevdiklerinizi mutlu etmenin zamanı yoktur, kendinizi de! Melo hediye çeki, kendinizi de çok mutlu edebileceğiniz bir hediye olabilir.

Melo Hediye Çekinin Avantajları Nelerdir?

·       Tüm kategorilerdeki hizmetlerimiz için kullanılabilir. Kategorilerimiz: kuaför, saç, makyaj, berber, cilt bakımı, el & ayak bakımı, tırnak sanatı, kaş & kirpik bakım, ağda, lazer, epilasyon, kalıcı oje, vücut bakımı, masaj.

·       Sevdikleriniz kendine en uygun Melo sanatçısını kendi seçebilir. Melo App’te özel bir başvuru süreci ile sisteme kabul ettiğimiz 2000’e yakın sertifikalı, en az 3 yıl deneyimli ve alanında uzman profesyonel bulunur. Melo sanatçılarının profillerinde; çalışmalar, yorum ve puanlar, hizmet ücretleri, takvim, kullanılan markalar, konuşulan dillere bakılarak seçim yapılabilir.

·       Hediye çeki farklı şehirlerde kullanılabilir. Hizmet verdiğimiz şehirler: Istanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Aydın, Bursa, İzmir, Eskişehir, Gaziantep, Kocaeli, Konya, Mersin, Muğla, Samsum, Yozgat, Trabzon.

·       Hediye çekleri ister  ev/otel/hastane/huzurevi/ofis/yat/düğün salonu, isterseniz Melo Sanatçılarının çalıştığı salon/stüdyoda kullanılabilir.

·       Hediye çekini Melo cüzdana aktardıktan sonra istenilen zaman bakiye takibi yapılabilir.

·       İptal işlemlerinde harcanan tutar dakikalar içerisinde, iade/kısmi iade işlemlerinde ise tutar Melo Sanatçısı da onayladığı anda Melo Cüzdan bakiyesine aktarılır.

·       Melo Hediye Çeki ile Melo Cüzdana yüklenen tutar birden fazla randevuda parça parça kullanılabilir.

·       Diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilerek kullanılabilir.

·       Çeklerin kullanım süresi bir yıldır.

Melo Hediye Çeki Alıcıya Nasıl İletilir?

  1. Melo Hediye Çeki ödeme adımında yer alan notlar bölümüne aşağıdaki bilgiler girilir.

  • Hediye edilecek kişinin telefon numarası veya mail adresi. Alıcının hangi iletişim bilgisi yer alıyorsa hediye çek ona gönderilir.

  • Hediye çekin gönderilmesini istediğiniz gün ve saat.

  • Varsa, alıcıya iletmek istediğiniz kısa not.

  • Ödeme adımındaki notlar bölümüne yazdığınız telefon numarası/mail adresine belirttiğiniz gün ve saatte, Melo hediye çekiniz gönderilir. 

  • İletilen sms/mail içerisinde hediye çekin kullanımı hakkında bilgilendirme metni yer alır.

Melo App Hediye Çeki Nasıl Kullanılır?

  • Melo App hesabınıza giriş yapın, sağ üstte yer alan menüden ‘hediye kuponlarım’ bölümüne girin.

  •  Mail adresine ve telefon numarasına gönderilen hediye kodu, hediye kuponu bölümüne girin ve uygulaya basın.

  • Yüklenen bakiyenizi dilediğinizce kullanabilirsiniz. 



    Hüküm ve Koşullar

    • Melo Hediye Çekin geçerlilik süresi 1 (bir) yıldır.

    • Melo Hediye Çeki Melo App’teki tüm profesyoneller ve hizmetler için geçerlidir.

    • Melo Hediye Çeki alıcıya  sms veya mail ile iletilir.

    • Hediye çekler sadece Melo App mobil uygulamasında kullanılabilir, Melo App dışında kullanılamaz.

    • Kullanım Melo App hesabı ve internet erişimi gerektirir. 

    • Hediye çekinin kaybolması, çalınması, imha edilmesi, Hüküm ve Şartlar’a veya mevzuata aykırı kullanımı ile üçüncü kişilerce izinsiz kullanımı halinde tüm sorumluluk kullanıcıya aittir.

    • Kanunen zorunlu haller dışında para iadesi yapılmaz, yeniden yüklenemez, paraya çevrilemez, değer karşılığında satılamaz.

    • Meloknows Bilgi Teknolojileri ve Reklam Hizmetleri A.Ş, Melo Hediye Çeki kullanım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

    • Melo Hediye Çeki satın alımından sonra, hediye çeki satın alan kişinin adına fatura kesilir ve iletişim formunda belirttiği ‘kendi’ adresine fatura iletilir.