Meloknows'un Kozmetik Firmalar ile İşbirliği


KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ VE İNOVATİF ​TEKNO GÜZELLİK​ ÇÖZÜMLERİ SUNUYORUZ

​MeloKnows Bilgi Teknolojileri ve Reklam Hizmetleri A.Ş, kişisel bakım ve güzellik sektöründe yer alan firmaların, müşterilerin ve profesyonellerin ihtiyaçlarına yönelik kişiselleştirilmiş ve inovatif çözümler üreten bir startup şirkettir.

TÜRKİYENİN İLK DİJİTAL GÜZELLİK ASİSTANI!​

MeloKnows’un ilk ürünü olan Melo App, Türkiye'de kişisel bakım ve güzellik hizmetlerini sadece “bir tıkla” müşterilerinin bulunduğu konumda; evinde, ofisinde, otelinde almasını sağlayan ilk mobil uygulamadır. ​

Melo App, en yetenekli kişisel bakım ve güzellik uzmanlarından randevu almanızı, onlara hızlı ve kolay bir şekilde online ödeme yapmanızı sağlar.


KOZMETİK MARKALAR İLE GÜCÜMÜZÜ BİRLEŞTİRİYORUZ!

  Çalıştığımız markaların ürünlerini, profesyonellerimize ulaştırarak hem ürünlerin yetenekli eller tarafından seçkin müşterilerinde kullanılmasına öncü oluyoruz hem de kendi alanında tanınmış, adeta “Micro Influencer” olan bu profesyonellerimizin Instagram hesaplarında ürünlerinize yer vermelerini sağlayarak, daha çok kitleye ulaştırmalarına yardımcı oluyoruz.  Ayrıca online & offline satış kanallarınıza “Melo İndirim” kodu tanımlayarak satışınıza katkıda bulunuyoruz.​


ÜRÜNLERİNİZİ ŞEHRİN EN YETENEKLİ PROFESYONELLERİ TARAFINDAN KULLANILMASINI SAĞLAYIN

Türkiye’nin dört bir yanında 500’den fazla yetenekli Melo Uzmanı, her ay seçkin ürünleri randevularda kullanmak üzere yüzlerce müşterinin evine taşıyor.Makyaj & kalıcı makyaj, kuaför & berber, cilt bakımı, el & ayak bakımı, kaş & kirpik bakımı, ağda & epilasyon alanlarında uzman yüzlerce seçkin Melo Uzmanı, her gün binlerce müşteriye servis veriyor. Siz de ürünlerinizin seçkin Melo Uzmanları tarafından, uzmanların kendi salonlarında veya müşterilerin evinde , “5 yıldızlı müşteri servislerinde” kullanılmasını sağlayabilirsiniz.

 DENEME ÜRÜNLERİNİZİ, DOĞRU MÜŞTERİYE VE UZMANA ULAŞTIRIN

Melo’ya kayıtlı 17.000’den fazla müşteri, düzenli olarak kişisel bakım hizmetlerini alanının en iyisi olan

Melo Uzmanları’ndan alıyor.  Müşterilerimizi yakından tanıyor ve ilgi alanlarını biliyoruz. Randevu alan kullanıcımızın hedef kitleniz içerisinde olması durumunda, deneme & orijinal boy ürünlerinizi hediye ediyoruz.  Böylece deneme ürünlerinizi, doğru müşteri ve uzmana ulaştırarak ürünlerinizi deneyen müşterileri takip edebiliyorsunuz. Siz de Melo aracılığıyla ürünlerinizi doğru hedef kitlesinin denemesini sağlayabilirsiniz.

ÜRÜNLERİNİZ HAKKINDA GERİ BİLDİRİM ALIN

Veri, günümüzün altını!

Ürünlerinizi hem alanının uzmanı olan yüzlerce profesyonelin hem de müşterilerinin denemesini sağlıyoruz ve ürünleriniz hakkında geri bildirimleri toplayarak size önemli bir veri analizi sunuyoruz.  Siz de Melo aracılığıyla  ürünlerinizi  doğru kişilerle buluşturup, hakkında geri bildirim almayı sağlayabilirsiniz.

ÜRÜNLERİNİZİ TANITIN VE MARKA BİLİNİRLİĞİNİZİ ARTTIRIN

Melo Uzmanlarının her biri nano ve micro Influencer’lardan oluşan seçkin bir uzman topluluğundan oluşuyor. Profesyonellerimizin ürünlerinizi kullandıkları ve tanıttıkları yaratıcı videoları hem uzmanların hem de MeloKnows’un sosyal medya adreslerinde tanıtıyoruz. Böylece pazarlama stratejilerinize ve hedef kitlenize uygun kişilerle iş ortaklığı yapmanızı sağlıyoruz.Siz de Melo aracılığıyla ürünlerinizi daha fazla kitleye ulaştırarak markanızın bilinirliliğinin artmasını sağlayabilirsiniz.

SİZİ SANAL GERÇEKLİK TEKNOLOJİSİ İLE TANIŞTIRALIM!

“Yeni normal” hayatımıza, sağlığımız için her gün biraz daha yenilik kazandırırken çevrimiçi alışverişe olan eğilimimiz de teknolojik yenilikleri beraberinde getiriyor.

Mağazanızda denenmeyi bekleyen yüzlerce ürünü, sanal gerçeklik teknolojisi ile dijitale taşıyoruz!

Müşterilerinizin hijyen koşulları nedeni ile kendini daha güvenli ve sağlıklı hissetmeleri için sunduğumuz “sanal ürün deneme” çözümümüzü, internet sitenize, mobil uygulamanıza ve sosyal medyanıza kolayca entegre edebiliyoruz.

“Pek çok kişinin sürdüğü ruju süremem! Şimdi bu makyajı silip nasıl deneyeceğim? Acaba bu fırçayı benden önce kim kullanmıştır?”

Endişelerine son verecek bir yenilik sunuyoruz!

Böylelikle müşterileriniz kendini daha güvende hissedebilecek, daha fazla ürünü kolayca ve sağlıklı bir şekilde deneyebilecek. Üstelik bu pratik ve kullanışlı teknolojiyi markanıza entegre etmek de çok kolay. Yapmanız gereken tek şey ürünlerinizin RGB renk kodlarını tarafımıza iletmek, gerisini MeloKnows ve PulpoAR’a bırakın! 1000’den fazla orijinal boy ürünü, 200’den fazla Melo Uzmanı’na ulaştırdık ve her uzmanın ürünler hakkında geri bildirimlerini topladığımız “Melo Mini Anket” sonuçlarını markalarla paylaştık. 

ŞU ANA KADAR NELER YAPTIK?

  • 1000’den fazla orijinal boy ürünü, 200’den fazla Melo Uzmanı’na ulaştırdık ve her uzmanın ürünler hakkında geri bildirimlerini topladığımız “Melo Mini Anket” sonuçlarını markalarla paylaştık. 
  • Dağıtılan orijinal boy ürünler, 600’den fazla müşteride ve 3000’den fazla randevuda kullanıldı. Bu ürünleri hem kendi sosyal medya hesaplarımızda hem de Melo Uzmanları’nın sosyal medya hesaplarında paylaştırarak 1.200.000’dan fazla kişiye erişilmesini sağladık. 
  • 3000’den fazla deneme boy ürününü, 1300’den fazla müşteriye hediye ettik. Müşterilerimizin %62’si ürünlerini kendi sosyal medya adreslerinde paylaştı, %96’sı ürünlerin geri bildirimleri hakkında gönderdiğimiz Melo Mini Anket’i doldurdu.
  • Beulis, Note, Revoluiton, Colobar, Rossman ve birçok büyük kozmetik markanın ürünlerini AR filtre haline getirerek milyonlarca müşterinin denemesini sağladık.



kozmetikmeloknowsdenemeboymicroinfluencermakroinfluencermeloappminisomeloappnewessentialsarfiltersarmakeuparmakeupturkeybeautytechmeloapp