Ombre ve Sombre Farkı Nedir?


Işıltılı Saç Mucizesini Ombre ve Sombre Farkı İle Öğreniyoruz

 Giysi modası nasıl sürekli gündemini değiştiriyorsa aynı durum saç modası için de geçerlidir. Çevrenizde ve arkadaşlarınızda sık sık yeni saç işlemlerini görüyorsunuzdur.  Bunların başında gelen ombre ve sombre, son yılların en çok tercih edilen saç tekniklerindendir.

Saç modasında yerini aldığı ilk günden beri gündemini koruyan ombre için, diplere yakın çalışılan doğal bir işlemdir tanımı doğru olur. Birçok farklı ton ve teknikle yapılmasına karşın balköpüğü ombre doğal duruşu ve ışıltısıyla en çok tercih edilen model olmuştur.


Sombre ise tamamen uç bölgelerde kullanılır. Geçişleri daha doğal olan ve doğal tonların kullanıldığı bir işlemdir.

Ayrıca Melo saç stilistlerimizden öğrendiğimiz, saçlarımıza ve yüz efektimize farklılık katacak bazı tekniklerden de bahsetmek istiyoruz.


Freelight tekniği özgürce istediğiniz her yere renklendirme yapılabilmesidir.

Facelight tekniği ise sadece yüz çerçevenizi aydınlatacak renkler ile enerjinizi arttırmanızı sağlar. 

Son olarak brushlight tekniği size, saçınıza özel bir tarak sistemi ile aralardan ufak sunkissler yaratır. Yani sunkisslerle saçınız, yazın güneşte kendisi açılmış gibi çok hafif ve doğal güneş ışıltısı efekti kazanacaktır.

Yaz boyunca deniz, havuz ve güneş etkisi ile saçlarınız matlaştı. Ve siz, saçlarınızın güneşte daha da parlamasını istiyorsunuz. Söz konusu olan saça ışıltı attırma teknikleri sayesinde harika bir görünüme kavuşmak oldukça kolay. Bambaşka bir ‘‘sen’’ yaratmak, kendinde hoş bir farklılık oluşturmak için mutlaka denemelisiniz.

Böylece yaklaşan sonbaharın nötr etkisi içinde ışıltılı saç mutluluğunu hissedebilirsiniz. Yenilenmiş bir görünüm kazanmış olursunuz.

Bu parıltıyı yakalayabilmek adına hemen Melo üzerinden randevunuzu alabilirsiniz. Profesyonellerimizin saçlarınıza yapacağı fizibilite ile kendinize en yakışacak tonları tespit edebilirsiniz.  

 

Merak Edilen Ombre Fiyatları 2022

            Son dönemde yurtdışında oldukça popüler olan ombre saç işleminin ülkemizde de tercih edilmesi oldukça yoğunlaştı. Çünkü gayet kaliteli yapılmış bir ombrenin kattığı hava paha biçilemez. Profesyonel ve yetenekli ellerden çıkan her işlem hemen fark edilir.

Melo App uygulaması içinde kendi bölgenizdeki sanatçılarımızdan ombre fiyatları 2022 ve size yakışacak saç tekniği bilgilerini bulabilirsiniz.

İyi bir tespit sonucu en çok yakışan tonların bulunması oldukça önemlidir. Her sabah aynaya baktığınızda kendinizi sevmek eminiz ki ayaklarınızı yerden kesecektir. Bunun için nitelikli malzeme kullanımından asla vazgeçmeyen, saç stilistlerinin ellerine kendinizi bırakmanız yeterli olacaktır. 

 Ombre ve Sombre Farkı Netleşti! Şimdi Sıra Muhteşem Saçlarda

 

           Ombre ve sombre farkı nedir öğrendiğimize göre, sonbahar sezonuna şimdiden hazırlanmaya başlayabiliriz. Kendimizde en çok değişimini sevdiğimizin başında saçlarımız geliyor, itiraf edelim. Onların rengi ve modeli ile oynamaya bayılıyoruz. Belki de yüzümüze ve ruhumuza en yakışanı bulma çabası içerisindeyizdir.

Melo App ailesi olarak bu blogumuzdan çıkarımımız ombre ve sombre gibi işlemlerin doğal halimizden bizleri çok uzaklaştırmadığıdır. Saç ve ten rengimize uygun işlemler olmasıdır. Ayrıca, bahsettiğimiz diğer tekniklerin de bu düşüncemizi desteklediğini vurgulamak isteriz. 

Seçkin Melo saç stilistlerimizden Serhat P.’nin aşağıda yer alan ve bizler için hazırladığı bol bilgi içeren videosunu mutlaka izlemelisiniz. Birçok soru işaretini çözümleyen yararlı bir çalışma olduğuna değinmeden geçemeyeceğiz. Haydi, videomuza tıklayın ve kendinize yakışabilecek saç teknikleri hakkında bilgi edinin. https://youtu.be/cYP80p_vWCM


Şimdi, telefonunuza Melo App uygulamasını https://www.meloknows.com/indir linkinden indirin. Yeni ışıltılı saç modelinizle tanışmak için hemen randevunuzu oluşturun. Her türlü sorularınız ve destek ihtiyaçlarınız için de Whatsapp hattından bize ulaşın.



ombresombreombre ve sombre farkıombre fiyatları 2022