Tatil Hazırlık Listesi Sayesinde Kusursuz Eğlence



Tatil hazırlığı yaparken  bu süreç içinde, kendinizi yani kişisel bakımlarınızı da unutmamalısınız. Siz her zaman kusursuz görüntünüze dikkat ediyorsunuz. Tatil öncesi Melo sanatçılarımızın uyguladığı son trend renk ve tasarım kalıcı oje, tırnaklarınızda harika duracak. Şezlongunuzda dinlenirken ellerinize ve ayaklarınıza bakmaya doyamayacaksınız. Melo App uygulaması ile yaza hazırlık çok kolay.

Sizin için düzenlediğimiz tatil kontrol listemizi incelemeden önce  yaz sezonunun yoğunluğuna yakalanmadan mutlaka randevunuzu oluşturun. Profesyonel sanatçılarımız istediğiniz konumda, istediğiniz bakım hizmetini vermeye her zaman hazır. Sadece uygulamamızı indirmeniz yeterli. Haydi, arkanıza yaslanın. Tatil öncesi detoksu için limonlu suyunuzu yudumlayın. Sonrada yazımızı okumaya başlayın. 


Tatil Hazırlık Listesi İle Bavul Hazırlama Heyecanı Bir Başka

 

Geçen sene tatilinize o kadar gereksiz eşyalar götürmüştünüz ki. Bir de mavi turda çiçeklerinizin su ihtiyacını sağlamadığınız aklınıza gelmişti. Biraz canınız sıkılmıştı. 

Sorunsuz bir tatil heyecanı için hemen yazımızı okumaya başlayın. Size oldukça yardımcı olacağından eminiz

 

Tatilinize 2 Hafta Var

 

  1. ·        İlk olarak konaklama ve ulaşım giderleri için bütçenizi yapın. Ayrıca yemek, aktivite ve ekstra harcamaları da unutmayın.
  2. ·        Ah geçen sene en sevdiğiniz sardunyanız kurumuştu. Çiçekleriniz solmasın. Evcil hayvanınız da zor durumda kalmasın. Bakım ve ihtiyaçları için mutlaka önlemlerini alın.
  3. ·        Yolculuğunuz sırasında size gerekli olacak eşyalarınızın bir listesini yapın. Mesela kimliğiniz, güneş kreminiz, şarj cihazlarınız şu an ilk aklımıza gelenler. Önerimiz bu listeyi evinizin göz önünde olan yerine asmanız. Emin olun böyle çok daha pratik olacaktır.
  4. ·        Listenizin başına ilaçlarınızı yazabilirsiniz. İlaçlarınızın tatiliniz boyunca size yeteceğinden emin olun.
  5. ·        En kısa zamanda el, ayak, saç ve cilt bakımlarınızı yaptırmak için Melo App uygulamasından randevunuzu oluşturun. Tatil öncesi yoğunluğunuzdan dolayı evde kişisel bakım hizmeti almanız sizin için avantaj olacaktır. Örneğin uzun zamandır ertelediğiniz saçlarınız için evde saç kesimi harika bir fikir.
  6. ·        Tatil kombinlerinizi kafanızda tasarlamaya başlayın. Böylece size gereksiz giysi trafiği ve yükü olmaz. Onların temiz ve ütülü olmalarına dikkat edin. Kıyafetlerinizi kenara ayırmak için güzel bir zamanlama.

 

Tatilinize 1 Hafta Kaldı    

 

  1. ·        Valizinizi toparlayın. Sonra valizinizin yarısından kurtulun ve valizinizi yeniden toparlayın J. Götürmeyi netleştirdiğiniz tüm giysilerinizi yerleştirin.
  2. ·        Ayrıca ihtiyaçlarınız için seyahat boyu şişelerinizi de hazırlayın. Nemlendiricinizi unutmayın. Güneş ve rüzgarın etkisiyle kuruyan cildiniz nefes alır.
  3. ·        Melo App randevunuz ile jel tırnak uygulamamızı da mutlaka deneyin. Tatilinize kusursuz başlamak için bakımlarınızı, dileğiniz yerde yaptırın. Seyahatiniz esnasında katılacağınız şık organizasyonlar için de Melo sanatçılarımız hep yanınızda olacaktır. Uygulamamız üzerinden bulunduğunuz şehirde size uygun sanatçıyı beraber buluruz!
  4. ·        Tatiliniz esansında göreceğiniz yerleri ve yapacağınız aktiviteleri önceden belirleyin. Rezervasyonlarınızı yaptırın.

 

Tatilinize 1 Gün Kaldı


  1. ·        Son kez yolculuk ve konaklama rezervasyonlarınızı kontrol edin.
  2. ·        Evinizi temiz bırakın ve her yeri kapatın. Döndüğünüz zaman yorgun haliniz, size teşekkür edecektirJ Özlediğiniz yatağınızda mis gibi çarşafları düşünün.
  3. ·        Tatilinizde bulunacağınız bölgenin hava durumunu son kez kontrol edin.
  4. ·        Evcil hayvanınızı yanınıza alacaksanız, onun tüm ihtiyaçlarını unutmayın.

 

 

Tatil Hazırlık Listesi ile Harika Bir Seyahat

 

              Tatil hazırlık listesi size sorunsuz bir tatil için iyi bir yardımcı. Tatilinizi planlamanız rahat zaman geçirmenizi destekler. Sizin de mutlu anlarınız için hazır olmanızı sağlar. Seyahatinizde ışıltınızın ve muhteşem görüntünüzün herkesi büyüleyeceğini şimdiden belirtelim.

Haydi, Melo App uygulamasını http://www.meloknows.com/indir linki ile hemen telefonunuza indirin. Hiç durmayın, tatil öncesi kişisel bakım randevunuzu oluşturun. Veya destek için Whatsapp hattından bize ulaşın.



tatil hazırlığıyaz tatilitatil hazırlık listesiyaza hazırlıkmelo appkişisel bakım