Yaşlılar, Hastalar ve Engelliler İçin Evde Kuaförlük Hizmetleri


Yaşlılar, Hastalar ve Engelliler İçin Evde Kuaförlük Hizmetleri 


Yaşlılar için evde kişisel bakım hizmeti Melo App sayesinde artık çok rahat. Konumunuzdan, evinizden hatta koltuğunuzdan ayrılmadan hizmetlerimizi ayağınıza getiriyoruz.  Herkesin iyi görünmeye ve kendini sevmeye hakkı vardır. Kişisel bakımlarınızı gönül rahatlığıyla bize bırakabilirsiniz. Yaşlı, bakıma muhtaç veya engelli bireyler için büyük bir konfor ve aynı zamanda gereklilik olan kişisel bakım hizmetleri Melo App ile dilediğiniz konuma geliyor.

  Sağlıklı, güzel ve temiz görünmek hepimizi memnun eder. Aynaya baktığınızda kendinizi sevmeniz psikolojinizi de olumlu yönde etkiler. Moralimizi yükseltir, yaşam enerjimizi arttırır. Kişisel bakım sadece hijyen değil, herkes için ruh sağlığı açısından da önem taşır.

Yaşınız veya durumunuz nasıl olursa olsun kendinize bakmalısınız. Bakımlarınızı düzenli yaptırmalı, yaşama sıkıca sarılmalısınız. Yaşlılıkta veya hastalıkta evinden ayrılmayan/ayrılamayan ama kişisel bakımını da profesyonel bir şekilde yaptırmak isteyen danışanlarımız için 1500'den fazla uzman seçeneği ile hep yanınızdayız! Bulunduğunuz yere en yakın, alanında tecrübeli ve sertifika sahibi sanatçılarımız ile ihtiyacınız olan bakımları size ulaştırıyoruz. Kişisel bakım konusunda en profesyonel hizmetlerden bulunduğunuz konumda yararlanabilme ayrıcalığını size sunuyoruz. Yaşlılar için eve kuaför çağırma veya yaşlılar için eve manikürist çağırma hizmetlerimizden güvenle yararlanabilirsiniz. Sanatçılarımızın kullandıkları ekipmanlarda ve cihazlarda hijyen kurallarını esas alıyoruz. İçiniz rahat olsun, yüzleriniz gülücüklerle dolsun diye Melo App’i hemen telefonunuza indirmenizi tavsiye ederiz.

Yaşlılar İçin Evde Bakım Hizmetleri Sunuyoruz

Kişisel bakımın her yaşta, her zaman  önemli olduğunu biliyoruz. Ancak kişisel bakımın özellikle yaşlılık veya kişinin kişisel bakımını kendisi yapamadığı durumlarda dahi aksatılmamasının, hem kişinin ruh hali hem de hijyeni için çok önemli olduğu da bir gerçek.  

Peki bu gibi durumlarda hangi kişisel bakımlar ön plana çıkmaktadır? Bu işlemlerin saç kesimi, saç boyama ve  saç-sakal tıraşı olduğunu söyleyebiliriz. Ardından el ve ayak sağlığı için manikür-pedikür gelir. Aynı zamanda ağda da özellikle temizliğimiz için önemli bir uygulamadır. Siz de kendinizi kişisel bakımlardan mahrum bırakmamalısınız.

  Peki, evde kuaför hizmeti ihtiyaçlarınız da artık Melo App uygulaması sayesinde siz neredeyseniz orada desek? Yaşlılığınız, hastalıklarınız, bakıma muhtaç durumlarınız veya yürüme engeliniz olduğu için kişisel bakımlarınızdan vazgeçmemelisiniz. Eve güzellik uzmanı çağırarak manikür pedikür, kaş alımı veya ağda gibi kişisel bakım hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Saç sakal tıraşı veya saç boyama hizmetleri için de eve kuaför çağrıma fırsatıyla kendi hijyen ve bakım alanınızda saç bakımızı yaptırabilirsiniz.

 Diler yatağınızın içinde diler bakım gördüğünüz konumda her türlü hijyen koşulu sağlanarak saçınızın boyası ve kesimi yapılır, ojeleriniz sürülür. Konfor alanınızda da saçınızın ve sakalınızın tıraş işlemi yapılması sizin için oldukça rahat olur.

Yaşlı Kişisel Bakımında Dikkat Edilmesi Gerekilenleri Biliyoruz 

  Melo App’ in kendisi ile en çok övündüğü yanı, Melo sanatçılarının işinde oldukça başarılı kişiler olmasıdır. Tecrübeleri ve aldıkları eğitimleri ile özel bakım gerektiren müşterilerimize itinayla yaklaşmalarıdır. Önemli kurallarının başında, hasta ve yaşlı bakımda hijyen olduğunu vurgulayabiliriz. Evde Manikür pedikür hizmeti işleminde kullanılan cihazların dezenfekte edilmesi son derece önemlidir. Saç ve yüz bakımında tek kullanımlık veya dezenfekte edilmiş eşyaların tercih edildiğini belirtmek isteriz. Dilerseniz kendi kişisel ekipmanlarınızın da kullanılmasını talep edebilirsiniz.


Melo sanatçılarımız, sağlık ve temizlik konusunda oldukça titizdir. Gönül rahatlığı ile kendinizi onlara teslim edebilir, o anların tadını çıkarabilirsiniz. Melo sanatçılarımız, hijyen için gerekli her türlü ekipmana sahiptir. Sağlığınızı koruyarak yapılan işlemlerden sonra sizin yüzünüzün gülümsemesi bizim için çok değerlidir.

 Yaşlılar İçin Evde Kuaförlük Hizmetleri Telefonunuz Kadar Yakın!

  Yaşlılar için evde kişisel bakım hizmeti telefonunuzun ucunda. Yükleyeceğiniz uygulamamız üzerinden Melo sanatçılarımıza erişim sağlayabilirsiniz.  Melo App’te dilerseniz kendinize ya da yakınınıza randevu oluşturabilirsiniz. İndirdiğiniz Melo App ile Melo sanatçılarımızı yorum ve tarihlerine göre filtreleyebilirsiniz. Böylece alanında uzman kişilerden hizmet almak için randevu oluşturabilirsiniz.

  Konforunuzu, hijyeninizi ve sağlığınızı koruyarak yaşlı bakımı için siz ne zaman uygunsanız Melo App en hızlı hizmeti sunmaya hazırdır. Artık kişisel bakımınızın yapılması adına beklemenize gerek yok. Bulunduğunuz konuma en yakın uzmanı tıklamanız yeterli. Melo App sizin memnuniyetiniz için çalışmaktadır.

Hangi İllerde Hizmet Veriyoruz?

Melo App İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 17 şehirde birbirinden yetenekli sanatçılarla kuaförlük ve güzellik hizmetlerini evinize getiriyor. İstanbul ve Ankara’da birçok huzurevi ve hastaneye kuaför, berber, el ayak bakım ve kişisel bakım hizmeti sağlamaktayız. 

Ankara'da Yaşlılar İçin Evde Kuaför Hizmeti Almanın Avantajları

Melo App Ankara'da kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılamak için güzellik merkezine gidemeyen ihtiyaç sahiplerine bu hizmetleri  ev, ofis, hastane, huzurevi gibi konumlarda eğitimli ve deneyimli profesyonelleriyle yüksek hijyen standartlarında sunmaktadır. Ankara'da eve kuaför çağırma fiyatlarından da avantajlı olarak yararlanabilirsiniz. Ankara'da yaşlı veya engelliler için sağladığımız hizmetlere uygulamamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

İstanbul Eve Kuaför Çağırma Hizmeti Almanın Avantajları 

İstanbul evde kuaförlük hizmetleri ile zaman kaybını önleyebilir, sağlıklı ve bakımlı günlerin keyfini çıkarabilirsiniz. İstanbul'da diler kendiniz diler yakınınız için evde kuaförlük ve kişisel bakım hizmetlerinden yüksek hijyen önlemleriyle kendi konfor alanınızda yararlanabilirsiniz. 

İzmir Kuaförlük ve Kişisel Bakım Hizmetlerini Evde Almanın Avantajları

İzmir'de güzellik merkezine veya kuaföre gidemeyen ihtiyaç sahiplerinin yanındayız! Melo App bünyesindeki 1500'den fazla sanatçı ile yaşlılara ve engellilere kuaförlük hizmetleri sunmaktadır. Size veya yakınınıza uygun bir uzman arıyorsanız bizimle iletişime geçebilir ve kolaylıkla İzmir'de el ayak bakımı, saç kesimi vb. hizmetlerimiz için randevu oluşturabilirsiniz.

Bugün kendiniz veya sevdikleriniz için güzel bir şey yapın. Mutluluk herkesin hakkıdır.

Her türlü soru ve randevu talepleriniz için +90 546 106 00 46 Whatsapp destek hattından bize ulaşabilirsiniz.



yaşlılar için evde bakım hizmetiyaşlı bakımıevde kuaför hizmetievde manikür pedikür hizmetiyaşlılıkta kişisel bakımyaşlılar için kişisel bakım