Yılbaşı Makyajın Hazır Mı?


Işıltılı Makyaj


Yılbaşı, başlı başına parlak süslerin, simlerin ve ışıltılı görünümlerin günü olarak biliniyor. Bu nedenle yılbaşı makyajında ışıltıyı eksik etmek olmaz. Yılbaşı makyajında ışıltılı görünümü yakalamak için parlak likit rujlar ve likit allıklar tercih edilebilir. Göz farınızın üzerine eklenecek aydınlatıcı da yılbaşı makyajınızda bu ışıltılı görünümü elde etmenize yardımcı olacaktır.

Kırmızı Ruj


Kırmızı hala yılbaşının ana renklerinden biri. Bu nedenle kırmızı ruj, yılbaşında iddialı duruşu ile her ortamda kendini gösteren bir havaya sahip. Siz de yılbaşı makyajınızda kırmızı ruj kullanarak bu iddialı görünümü yakalayabilirsiniz. Eğer kırmızı ruj bana yakışmıyor diye düşünüyorsanız unutmayın her cilt tonu için uygun bir kırmızı ruj vardır. Doğru kırmızı ruj tonunuzu bulmak için Melo Makyaj Sanatçıları ile tanışabilirsiniz.

Renkli Göz Makyajı


Dikkat çekici bir yılbaşı makyajı için daha önce kullanmadığınız renkleri denemeye ne dersiniz? Özellikle denemek isteyip cesaret edemediğiniz renkleri ortaya çıkarmanın vakti geldi! Yılbaşı makyajınızın imza rengini bulmak için önce birkaç deneme yapabilirsiniz. İddialı renkleri göz farında veya eyelinerda tercih ederek yılbaşı makyajınızı diğerlerinden farklılaştırabilirsiniz.

Hangi Makyaja Hangi Kıyafet?



Bazen elbisemizi seçmeden makyajımıza karar verip günün sonunda hüsrana uğrayabiliyoruz. Bunu önlemek için elbisemizin ve makyajımızın birbiri ile uyumu oldukça önemli. Örneğin eğer ışıltılı ve iddialı bir makyaj tercih ediyorsanız elbisenizi daha sade seçmelisiniz. Tam tersi durumlarda payetli ve pırıltılı elbiselerde makyajınızı sade tutup gözlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

Yılbaşı Makyajını Nasıl Uygulayacağım?


Tüm önerilerimizi okudunuz ve hayalinizdeki elbiseyle yılbaşı makyajına karar verdiniz. Ancak makyaj yapmak konusunda kendi yaptığımda istediğim sonucu alamıyorum diyorsunuz ya da yoğun iş temposunda buna ayıracak vaktiniz yok. O zaman gelin evde güzellik ve makyaj hizmeti sunan Melo App ile tanışın! Melo App’i indirerek Makyaj Sanatçılarımızın işlerinden ilham alabilir, dilediğiniz zaman randevu oluşturabilir ve evinizden iddialı bir yılbaşı makyajı ile ayrılabilirsiniz! 





yılbaşı makyajıyılbaşıyeni yılyeni yıl makyajıözel gün makyajı,