#GüzellikEkimi Kampanyası


 Melo App kullanıcılarına güzel bir haberimiz var! Ekim ayı boyunca Melo App üzerinden alacağınız 300 TL ve üzeri tüm güzellik hizmetlerinde 129 TL değerindeki Roox Beauty orjinal boy Yaşlanma Karşıtı & Yoğun Nemlendirici Hyaluronik Asit Serum hediye!

Roox Beauty Orjinal Boy Yaşlanma Karşıtı & Yoğun Nemlendirici Hyaluronik Asit Serum nedir?

Hyaluronik Asit, cildinizin nem ihtiyacını gidermeye yardımcı olur ve yüzünüzde yapaylıktan uzak doğal bir ışıltı yaratır. Roox Beauty Yaşlanma Karşıtı & Yoğun Nemlendirici Hyaluronik Asit Yüz Serumları, içeriğindeki yoğun Hyaluronik Asit ve Trehalose’nin sinerjik etkisiyle cildin elastikiyet kazanmasına ve çevresel faktörlere karşı direncin artmasına yardımcı olurken sağlıklı cilt yapısın görünümünün korunmasında etken rol oynar.

Roox Beauty Yüz Serumları, içerisinde yer alan c vitamini, hyaluronik asit ve kolajen sayesinde cildinizdeki yaşlanma belirtilerini ve istenmeyen izleri gidermede yardımcı olur. Daha fazla bilgi için tıklayın.

Kampanya Detayları

  • Kampanya 300 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
  • Tüm şehirler, tüm hizmetler ve tüm Melo Sanatçılarından alınan randevular kampanyaya dahildir.
  • Kampanya kapsamında Roox Beauty Yaşlanma Karşıtı & Yoğun Nemlendirici Hyaluronik Asit Serum 50 ml hediye edilecektir.
  • Her kişi alacağı 300 TL ve üzeri hizmetten bir defa ürün kazanabilir.
  • Sepeti 300 TL’yi geçen kullanıcılarımızın ürünü otomatik olarak randevu oluşturulan adrese gönderilecektir. Ürün gönderilmeden önce destek ekibimiz kargo adresinin doğruluğunun teyidini almak için Whatsapp hattımız üzerinden iletişime geçecektir.
  • Kampanya sayı ile sınırlıdır.

#GüzellikEkimi kampanyasına katılmak için hemen Melo App uygulamasını indir ve evinin konforunda güzellik randevunu oluştur. 



rooxbeauty